CANEA

När CANEA ville göra om sin webbplats 2022 anlitade de Avidly, som i sin tur kontaktade mig. Jag ingick i ett team med personer från både byrå och kund som arbetade med de närmare tvåhundra (!) sidorna. En del av texterna behövde bara enklare redigering, medan andra skulle skrivas om helt. Ett omfattande och lärorikt uppdrag!

Grown

Byrån Grown är experter på inbound marketing och demand generation. Vid arbetstoppar har jag stöttat dem i deras egen innehållsproduktion genom att skriva blogginlägg och andra texter. Till exempel artikeln här nedanför som förklarar vad ett CRM-system är. Jag har även klippt och publicerat samtliga avsnitt av podcasten Nätverk som Grown producerade våren 2021.

Babs Paylink

Ett av flera pressmeddelanden jag skrev som marknadskommunikatör på betallösningsföretaget Babs Paylink (numera uppköpt av Verifone). Rollen innebar bland annat redaktionellt ansvar för företagets webbplats samt produktion av nyhetsbrev, produktblad, annonser, etc.

Stratsys

Under en period 2022 arbetade jag med Stratsys på uppdrag av den svenskamerikanska byrån Sköna. Jobbet omfattade bland annat att skriva kundcaset här nedanför, samt översättning av budskapsplattformar, annonser och blogginlägg från engelska till svenska.

Alcon

Text till 8-sidig informationsbroschyr om ögonbesvär och smörjande ögondroppar skriven på uppdrag av Alcon. Byrå: JG Communication (numera Nordic Morning).

Telenor

Som anställd copywriter på byrån JG Communication (numera Nordic Morning) arbetade jag med kunden Telenor. Uppdraget omfattade bland annat att jag skrev texter till nyhetsbrev, säljstödsmaterial och livsstilsmagasinet Moments by Telenor.

Columbus

2017-2019 var jag anställd som copywriter och content producer på it-konsultbolaget Columbus, vilket bland annat innebar att jag skapade blogginlägg, guider, kundcase, nyhetsbrev och ansvarade för företagets närvaro i sociala medier.

Svensk Nyproduktion

Pressmeddelande för Svensk Nyproduktion som ingår i koncernen Svenska Mäklarhuset.

Klevu

Ett av flera kundcase som jag har hjälpt sökmotorexperterna på Klevu att översätta från engelska till svenska.

Pagono

Pagono är specialister på produktfotografering för e-handel. Under en period anlitade de mig som innehållsproducent, vilket bland annat innebar att jag skapade blogginlägg, kundcase, nyhetsbrev och hanterade Pagonos närvaro i sociala medier.